Tire Bouchon
forside bordbestilling kort links gavekort la fee verte

Mad

I Tire Bouchon's køkken står den på klassisk fransk comfort food iblandet skandinaviske inspirationer og sæsonfriske råvarer. Det er stedet at søge hen, hvis du har lyst til en rustik, fransk gryderet, et par velvalgte og velmodnede oste - eller måske noget så klassisk som en creme brulée, som vor mor lavede den.

Østers

På Tire Bouchon elsker vi østers, som desværre stadig er noget underkendt i Danmark. Vi tør godt love, at vi har Københavns - hvis ikke Danmarks - største udvalg af østers - og kan typisk tilbyde fem til seks forskellige slags. Vi serverer vores østers klassisk med citron og skalotteløgs-vinaigrette, samt ristet brød.

Snacks, ost & charcuteri

I den kolde afdeling har vi fantastiske franske snacks til den lille sult. Er sulten til lidt mere, kan vi tilbyde vores store charcuteritallerken med traditionelle franske pølser, patéer og rilletter. Vores hjemmeimporterede franske oste rummer også noget for enhver smag. [læs mere]

A la carte

L'ardoise - skifertavlen - byder på en række mindre retter, som er ideelle at nyde til et glas vin (og vi guider selvfølgelig gerne til den perfekte vin/mad-kombination). Så hvad enten det er den lille eller den store sult, der skal stilles, kan du altid tage et kig på tavlen.

[menukort]

Tire Bouchon

Kalender:

Sommerferie
Vi går på sommerferie lørdag d. 8. juli.

Musik på Tire-Bouchon

Vi har nu musik hver torsdag på Tire-Bouchon fra kl. 19:00.
Der er gratis adgang - så længe man skåler!.

Børnefamiliemiddag hver tirsdag kl. 17:00

Vi har forberedt en 2 retters menu - hovedret og dessert - til kr. 150,- pr. kuvert. De voksne får desuden et glas vin og børnene får vand.
Det bliver klassisk fransk - en aften uden indkøb, forberedelser og opvask - en tirsdag i ro og smag.
I har bordet halvanden time. Bordbestilling er nødvendig.