Tire Bouchon
forside bordbestilling kort links gavekort la fee verte

Vin

Grundideen i vores vinbar er kærligheden til de franske vine - ikke blot de kendte vine fra de store distrikter, men også de små, ukendte vine, der viser den store pluralitet, der er inden for fransk vin.

Vi har ca. 200 forskellige vine på vores vinkort, så der skulle nok være mulighed for at finde lige præcis den vin, der passer dig - også selvom du skulle være af den overbevisning, at fransk vin ikke er noget for dig.

Er du blot i humør til et enkelt glas - eller ønsker du at smage noget forskelligt -, har vi altid ca. 20 vine på glas. De ligger i prislejet fra 60,- til 150,- kr. - og vi sørger altid for, at de repræsenterer et bredt smagsspektrum.

[Vinkort]

Andre drikkevarer m/u %

Det er vinen, der er vores hjertebarn, men vi kan selvfølgelig også tilbyde andre drikke. Selvom udvalget er noget mindre, er der som på vinsiden altid skelet til kvaliteten - hvad enten vi snakker te, kaffe, avec eller vores hjemmeimporterede druejuice.

Tire Bouchon

Kalender:

Sommerferie
Vi går på sommerferie lørdag d. 8. juli.

Musik på Tire-Bouchon

Vi har nu musik hver torsdag på Tire-Bouchon fra kl. 19:00.
Der er gratis adgang - så længe man skåler!.

Børnefamiliemiddag hver tirsdag kl. 17:00

Vi har forberedt en 2 retters menu - hovedret og dessert - til kr. 150,- pr. kuvert. De voksne får desuden et glas vin og børnene får vand.
Det bliver klassisk fransk - en aften uden indkøb, forberedelser og opvask - en tirsdag i ro og smag.
I har bordet halvanden time. Bordbestilling er nødvendig.