Hvis du er glad for kulinariske oplevelser, god mad og ture på kvalitetsrestauranter, så bør du læse med her. I særdeleshed hvis det er franske restauranter der står øverst på din liste over favoritspisesteder. Der er nemlig visse ting du bør huske, og som du bør have i baghovedet, når du skal ud at spise. I denne artikel har vi derfor samlet en liste over tre ting du bør huske når du tager på fransk restaurant.
Hav lidt Wasa med i tasken
Mange danskere er glade for at tage på kulinariske rejser. Blandt andet til Frankrig. Landet byder nemlig på en stolt gourmetmæssig historie og tradition, og det tager ikke længe før man efter endt ankomst støder på de første lækre restauranter.
Planlægger du en rejse til Frankrig, og har du allerede fundet frem til hvilke restauranter du skal besøge, så anbefaler vi dig altid at have lidt knækbrød fra Wasa med i tasken. Ofte spiser man nemlig først ud på aftenen, og ventetiden indtil da kan til tider byde på tiltagende rumlen fra maven, i takt med at sulten melder sig. Det er i og for sig udmærket, eftersom en god appetit er fornuftig at medbringe på restauranten, men det skal helst ikke tage overhånd. Her kan knækbrød fra Wasa virkelig gøre underværker. Det er nemlig fyldt med fibre, og det giver en god mæthedsfornemmelse. Så hav altid det med dig, så du kan snuppe en lille snack i løbet af eftermiddagen.
Studér restaurantens menukort på forhånd
At troppe op på en fransk restaurant kan være overvældende for de fleste. I særdeleshed hvis det er en Michelinrestaurant. Ofte er valgmulighederne mange, og menukortet stort. Det kan gøre det svært at træffe en beslutning om hvad man skal bestille. Vi anbefaler dig derfor, at du sætter dig sammen med din rejsepartner på forhånd, så I kan nærstudere menukortet. Sammen kan I planlægge hvad I ønsker at bestille, så I slipper for at gruble for meget over det når I om aftenen tropper op på den fornemme restaurant.
Sug alle stemningsindtrykkene til jer
Afslutningsvis anbefaler vi også, at du sammen med din rejsepartner husker at nyde besøget på restauranten fuldt ud. Sug derfor samtlige stemningsindtryk til dig. Nyd stemningen, kunsten på væggene og den professionelle betjening fra tjenerne. Vigtigst af alt er naturligvis maden og den gode franske vin.
Tag dig derfor god tid til måltidet. Der er ingen grund til at kaste maden indenbords for hurtigt. Det kan du hurtigt komme til hvis du møder op i en alt for sulten tilstand, og her var det som nævnt vigtigt, at du huskede at indtage lidt snacks, såsom knækbrød fra Wasa, i løbet af dagen.