Posted in Klassiske franske retter

Gå på date på fransk bistro

Gå på date på fransk bistro Posted on 2nd april 2021

Næste gang du skal på date, kan du jo overveje at tage hende/ham med på en fransk bisto. Det er skønt at sidde udendørs i forårssolen og spise dejlig fransk mad, og så kan I samtidig tale sammen over et velsmagende måltid.

Lad den franske bistro stå for maden

Er du typen, der enten ikke er god til at lave mad, eller stresser du over at stå i et køkken, så er det oplagt at invitere din date ud i stedet for. Så kan du koncentrere dig om at være nærværende, i stedet for at skulle være bekymret for, om maden nu smager, som den skal, eller om kødet eller fisken er tilberedt på den perfekte måde. Der findes gode franske bistroer over hele landet, og det er køreturen værd, hvad enten det er på cykel eller i bil. Før du skal på date og spise dejlig mad, er det en fordel at få trænet, og hvis du er hoppet med på hjemmetræningsbølgen, så kan du jo meget passende købe dig en smart crosstrainer til effektiv fedtforbrænding. Så er du i god form, når du skal mødes med din date, og hvem vil ikke gerne tage sig ud fra sin bedste side. Samtidig kan du med god samvittighed spise et fransk måltid, når du har trænet.

Nyd de velsmagende franske retter

På menukortet finder I alle de velkendte og populære franske retter, der tæller bl.a. fransk løgsuppe, moules frites (muslinger i hvidvin og flødesauce), skønne sprøde salater, quiches lorraine, franske simreretter, og så kan I jo slutte af med franske oste eller en creme brulé eller en citrontærte. Der er nok af forkælelse til smagsløgene. Samtidig får i et sus af den Pariser-stemning, som en fransk bistro altid byder på, og det vil bidrage positivt til stemningen, der kan vise sig at blive mere romantisk, som eftermiddagen og aftenen skrider frem. Vær livsnydere som franskmændene og afsæt god tid til at nyde maden og vinen på den franske bistro, så det bliver en totaloplevelse.

Forhåbentlig vil din date også synes, at det er en dejlig aften og få en god smagsoplevelse. Forhåbentlig smiler kærligheden til jer. Måske bliver I endda så hooked på det franske køkken, at I beslutter jer for at gå oftere på fransk restaurant.

magnetism