Posted in Klassiske franske retter

Her finder du de flotteste franske restauranter

Her finder du de flotteste franske restauranter Posted on 11th marts 2021

Frankrig er kendt for sine stolte kulinariske traditioner, og blandt madkendere anses landet nærmest som et regulært mekka. Mange vælger endda at rejse til Frankrig, blot for at gå på de flotteste og mest eksklusive restauranter, samt for at besøge vinslotte. Heldigvis behøver man dog ikke at rejse hele vejen til Frankrig for at få tilfredsstillet sine smagsløg. Der er nemlig masser af franske restauranter her i Danmark. Her finder du information om et par af de flotteste af dem.

Restaurant l’Alsace i hjertet af København

Hvis du ønsker at besøge en fænomenal og eksklusiv fransk restaurant i Danmark, så gøres det næppe et bedre sted end her. Placeret kun få skridt fra Strøget finder du denne flotte og indbydende restaurant. Den tilbyder et spændende og ikke mindst indbydende udvalg af retter, og var du ikke allerede i “fransk stemning” inden du troppede op, så skal du nok hurtig komme det.

Flot indretning

Hvad definerer egentlig flot indretning af restauranter? Svaret på det er subjektivt, men mon ikke de fleste vil være enige om, at indretningen bør følge stedets overordnede stil og tema? Det må man sige Restaurant l’Alsace lykkes fint med. Man lægger hurtigt mærke til restaurantens flotte patchworktæpper af ypperste kvalitet, og atmosfæren er lys og venlig. Man føler nærmest man befinder sig på en eksklusiv restaurant i Paris.

Inspirerende vinkort

Stedet udmærker sig i øvrigt også med deres flotte og inspirerende vinkort. Der er alt fra klassisk vin fra Bourgogne og Rhône, til champagne og hvidvin fra Østrig at vælge imellem. Priserne starter fra 160 kroner for et glas Henri Giraud, og går helt op til 2.900 kroner for en flaske Krug champagne. Der er således lagt i kakkelovnen til en kulinarisk spændende oplevelse, og så endda i yderst flotte omgivelser, for dem der vælger at besøge Restaurant l’Alsace.

Aarhus byder også på lækker fransk mad

I 2018 anmeldte Stiften Restaurant Dauphine, og dengang lød det om restauranten, at den helt klart var “kronprinsessen af Aarhus”. Flotte ord, ingen tvivl om det, men der er helt sikkert også noget om snakken. For Restaurant Dauphine er i den grad en spændende fransk restaurant. Gennem alle årene har den været kendetegnet ved dens hyggelige og uformelle atmosfære, men i de senere år er der samtidig også virkelig blevet skruet op for de kulinariske ambitioner. Du kan således forvente fransk mad af ypperste kvalitet.

Flot og fransk inspireret indretning

Også Restaurant Dauphine er flot og inspirerende indrettet, akkurat som tilfældet var med Restaurant l’Alsace. Du føler på mange måder, at du er havnet i Frankrig, så snart du sætter din fod her i restauranten. Skulle du mod forventning ikke ønske at suge den udenlandske stemning til dig, så kan du faktisk også bestille din mad som takeaway her. Ganske smart, eftersom man ikke nødvendigvis altid ønsker at holde sine sammenkomster i restauranten, men i stedet blot vil tilbyde sine gæster mad af ypperste kvalitet i hjemlige rammer.

magnetism