Posted in Klassiske franske retter

Inviter familien på fransk mad

Inviter familien på fransk mad Posted on 24th maj 2021

Skal du have familien på besøg, og gider du ikke selv stå i køkkenet og lave mad, så kan du invitere dem på fransk restaurant. Der findes mange skønne restauranter, som serverer fransk mad landet over. Det kan både være de små hyggelige franske bistroer, eller det kan være finere fransk madlavning.

Hygge og dejlig fransk mad

Når I sidder på en fransk restaurant, så vil der være noget på menukortet for enhver smag. Så man behøver ikke at have et specielt godt kendskab til fransk mad for at være sikker på, at der er noget, man kan lide. Vi vil nævne her, hvad der kan være på menukortet. Der kan være forskellige sprøde salater med lækre grøntsager, løgsuppe, blåmuslinger, tærter, rødt kød, franske oste med druer samt søde desserter som creme brulé. Når man nævner disse lækkerier, så løber tænderne næsten allerede i vand. Til maden kan man få serveret et stort udvalg af forskellige franske vine. Kombinationen af dansk hygge og dejlig fransk mad er helt perfekt.

De perfekte rammer for familiesamvær

En fransk bistro eller restaurant er det perfekte sted at mødes med familien til et velsmagende måltid mad. Det er her, I har tid til at tale og grine sammen, og ingen af jer behøver at stå i køkkenet og svede over madlavningen. I stedet kan I sidde og nyde maden og vinen og få en dejlig eftermiddag eller aften i hinandens selskab. Måske bliver I inspireret til at tage en tur til Frankrig i jeres næste ferie. Frankrig er kendt for sine mange skønne feriedestinationer. Så hvad enten I er til storbyferie i Paris, eller I hellere vil køre ad vinruterne og besøge vinslotte, eller måske hellere vil campere et sted i Sydfrankrig eller leje en feriebolig i Provence, så vil I helt sikkert kunne få dejlige ferieoplevelser i Frankrig, hvor I jo så også kan nyde al den vidunderlige franske mad.

magnetism