Posted in Klassiske franske retter

Pariser-stemning og klassiske franske retter

Pariser-stemning og klassiske franske retter Posted on 6th september 2020

Overalt i Danmark finder du gode franske bistroer, hvor der serveres lækker, klassisk fransk mad, og som bestemt er et besøg værd. På menuen er skønne og enkle retter, som er fremstillet af gode råvarer fra det franske landkøkken.

Når du bestiller bord på en fransk bistro online, så kan du samtidig tjekke alle de gode produkter til mundhygiejne hos sunstargum.com/dk/. Ved tandbørstning og brug af tandtråd kan du sørge for altid at have en frisk ånde og et sundt helbred.

Nyd det enkle måltid fremstillet af gode råvarer

Oplev Pariser-stemningen på din lokale franske bistro eller opsøg andre franske bistroer, når du besøger forskellige byer i Danmark i forbindelse med ferie eller forretningsrejser. Du vil ikke blive skuffet. Til frokost såvel som til aften serveres der vidunderlig og velsmagende mad, og du kender sikkert allerede mange af klassikerne så som fransk løgsuppe, Quiche Lorraine, moules frites, rørt tartar, boeuf bourguignon eller coq au vin. Vælg mellem sprøde salater som fransk bondesalat, cæsarsalat, salade de chevre og salade Nicoise. Slut måltidet af med lækre franske oste eller fristende desserter som citrontærte eller creme brûlee. Uanset om du er til suppe, skaldyr, kød, fisk og noget til den søde tand, så vil det franske bistro-køkken imødekomme dine ønsker. Nyd dertil god kvalitetsvine. Du bliver måske inspireret til en tur til Paris, hvor du kan slentre gennem gaderne med din elskede.

magnetism