Posted in Klassiske franske retter

Spis på ET i Aarhus

Spis på ET i Aarhus Posted on 21st maj 2020

Den franske restaurant ET er et populært spisested i Aarhus. Den ligger lige i hjertet af Aarhus, og man kan på stedet få alt, hvad selv de mest kræsne smagsløg begærer. Priserne er ganske almindelige, men er man fattig, er det ikke her, man skal gå ind. Menukortet byder på et stort udvalg af retter, og det er særligt and og oksesteg, der ligger i den populære ende. Til alle retter får man velsmagende brød, og hos ET kan man også få udsøgte drikkevarer. De fleste mennesker, der gæster denne restaurant, får som regel rød- eller hvidvin til maden. Er man ikke til det, findes der naturligvis et stort udvalg af andre former for drikkevarer. Her er der plads til alle.

Har man arbejdet en hel dag i hjemmet, så er det oplagt at slutte dagen af med et godt restaurantbesøg hos en klassiker som ET. Så kan man altid arbejde videre en anden dag, og har man brug for flere smukke billedrammer eller plakater til hjemmet, så findes de hos BGA online. Det er også altid nemmere at nyde den gode mad efter et veloverstået projekt – men også hvis der venter flere spændende projekter i fremtiden. Så har man også noget at være sammen om.

Nyd maden i godt selskab

Mad smager bedre, når man er sammen med dem, man holder af, og hos ET kan man sagtens nyde en hel aften. Stemningen er altid bedst i weekenderne, og der er rig mulighed for, at man kan blive placeret et sted, så man har ro til at tale med dem, man er sammen med. Man skal bare lige huske at bestille bord først, så man er sikker på, at der er plads.

magnetism