Posted in Klassiske franske retter

Snegle som fransk delikatesse

Snegle som fransk delikatesse Posted on 20th december 2019

Kender du det franske køkken, eller har du lyst til at smage mere på de spændende retter, så vil vi her indvie dig i en klassiker. Det er snegle i hvidløg serveret i sneglehusene – escargots en coquilles hedder retten på fransk – og det er en rigtig klassiker, som du kan bestille på restauranter, der serverer fransk mad. Det kan varmt anbefales at gå ud og smage denne lækre ret, som er tilberedt i hvidløgssmør.

Du kan eksempelvis invitere din kæreste eller familie med ud at spise på en af de mange gode franske restauranter, som findes rundt omkring i Danmark. Hvis I f.eks. går en dejlig lang tur, før I skal spise, så får I også samlet god appetit før restaurantbesøget. Til gå- og løbeture kan det anbefales at iføre sig et par lækre Nike sko, som er kendt for deres gode kvalitet. De kan købes i mange forskellige butikker, og I kan helt sikkert få dem i en størrelse og et design, som passer til jeres forskellige behov. Måske bliver du eller din familie ligefrem bidt af gåture, som er sundt og virker livsforlængende.

Men for at vende tilbage til jeres restaurantbesøg på en fransk restaurant, så er det en god idé at bestille bord, så I er sikre på, at der er plads. Menukortet vil være fyldt med lækker fransk mad, som I kan bestille. Snegle i hvidløgssmør serveres ofte som forret, og her får man serveret f.eks. seks snegle, som er anrettet i deres eget sneglehus. Smagen af sneglene kombineret med smeltet hvidløgssmør og flutes er utroligt velsmagende, især når de er tilberedt på den helt rigtige måde.

Hvis du aldrig har smagt snegle før, så har du måske nogle fordomme om, at det kan være svært at spise dem, men vi kan garantere dig, at retten er utrolig lækker, og sneglekødet smager rigtig skønt. Det er vinbjergsnegle, som man bruger til denne franske ret, og man kan også tilberede dem hjemme i sit køkken. Men hvis man gerne vil have en stemningsfuld aften ude i byen, hvor man forkæler sig selv og sine nærmeste med lækker mad, så er det oplagt at gå på fransk restaurant og bestille snegle som en del af menuen.

Det franske køkken

Der er ingen tvivl om, at det franske køkken er bredt og varieret og rummer mange forskellige smagsoplevelser. Du vil helt sikkert kunne finde retter, som du har lyst til at spise igen og igen, og så er der andre, som du måske vil nyde en gang imellem. Med alle de gode franske restauranter, som findes både i Danmark og udlandet, er der rig mulighed for at gå på opdagelse, og snegle med hvidløgssmør vil du også kunne finde på menukortet, for denne ret er en væsentlig del af det franske køkken, og en klassiker som mange holder af, ligesom de også holder af løgsuppe eller creme brulée.

magnetism